fredag 18 mars 2016

Veckans brev!

Veckobrev v.11 för år 1
Hej!
Det blev en kort arbetsperiod för oss i skolan mellan sportlov och påsklov. Nästa vecka på torsdag går vi på påsklov. Vi får väl hoppas att inte snön fortsätter att smälta. I veckan har vi arbetat med bokstaven Pp på olika sätt. Vi har skrivit p-ord, skrivit meningar, tränat på att forma bokstaven och även skrivit och berättat om ”Min pappa”. I matten fortsätter vi att träna på huvudräkning addition inom talområdet 0-10. De flesta behöver öva och nöta detta ordentligt. Vi har ingen läsläxa under nästa vecka men vi önskar att barnen tränar huvudräkning  därhemma. Vi kommer att bifoga länkar där de kan träna på dator/i/pad. Har man inte den möjligheten kan man träna med tärningar, matteremsor som vi kan skicka hem.
På tisdag kommer vi att ha det traditionella ”Hedenloppet” för F-år 2. Vi är ute hela förmiddagen. De får ta med ett litet fika och egen dryck om de vill. Vi hoppas på strålande väder!
Det blir inget nytt veckobrev nästa vecka utan information får ni här för v. 12-14.
Påminner att efter påsklovet är idrotten inomhus.
Vi vill även slå ett slag för vår klassblogg., där vi lägger ut veckobrev, bilder från vårt arbete i skolan m.m. Kika gärna in! Efter påsk kommer inte veckobreven via mail utan veckobreven kommer att ligga på bloggen. Vi bifogar länkarna till bloggen och mattelänkarna nedan.

Elevspel.seelevspel.se

Kunskapsstjärnan.sekunskapsstjarnan.se

v. 12
Måndag  21/3
Läxa: Addition inom talområdet
0-10
Tisdag 22/3
Hedenloppet för F- år 2
Vi åker skidor under fm.
Skidor+pjäxor+ ett litet fika om du vill.
Torsdag 24/3
LOV
Fredag  25/3
LOV

v.13 PÅSKLOV

v.14
Måndag  4/4
Ny läxa!
Tisdag 5/4
Grupp 1 idrott inne ombyte+vattenflaska
BOKBUSSEN kommer!
Torsdag 7/4
Grupp 2 idrott inne ombyte+vattenflaska
Fredag 8/4
Lämna in läxan!


Trevlig helg och Glad påsk önskar Annikorna, Marie, Eva och Carina.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar